Розважальний портал Понеділок, 20.05.2024, 15:48

Приветствую Вас Гість | RSS
Головна | Регистрация | Вход
Меню сайта


Розділи новин

Спорт [106]
А ви ще не знаєте?.. [150]
Комп'ютери [3]
Новинки [12]
Ігри [151]
Освіта [22]
Політика [6]
Кіно [18]
Приколи [2]
Обновлення сайту [5]

Гарячі новини


Наш опрос

Скільки раз ви були на цьому сайті?
Всього відповідей: 604

Головна » 2009 » Лютий » 8 » Відпустка без неприємностей
< Не забутьте залишити свiй коментар!!!!!!/>
Відпустка без неприємностей
16:08
Розмір тексту:
Відпустка без неприємностей

Збираючись на відпочинок, особливо якщо це поїздка на курорт, всі уявляють собі прекрасні готелі, пляжі, екзотичні блюда в ресторанах і привітних місцевих жителів. Не багато хто перед довгоочікуваною відпусткою замислюється про неприємності, що очікують їх в цьому «райському місці», яке так барвисто описують в туристичному агентстві.
Щоб відпочинок на курорті не перетворився на кошмар, потрібно знати, чого побоюватися, і до чого бути готовим.

Гаманець або життя

Стати жертвою пограбування можна в будь-якій країні, але серед курортів по цьому показнику лідирують:
Таїланд - в цьому «райському куточку» достатньо поширені як крадіжки залишених без нагляду речей, кишенькові крадіжки або шахрайства, так і грабунки, іноді, із застосуванням зброї. Останні, можуть мати достатньо серйозні наслідки.
Мексика - місцеві кишенькові злодії вважаються найбільш професійними в латинській Америці, так що стежте за гаманцями і цінностями. Природно, не варто забрідати в місцеві трущоби, там можна цілком стати жертвою грабунку або нападу.
Південна Африка - лідирує по кількості пограбувань із застосуванням насильства, це пояснюється все зростаючою активністю молодіжних угрупувань. Також вельми поширена крадіжка і кишенькові крадіжки, причому до викрадення речей і грошей з готельних номерів, часто причетний персонал. Туристам рекомендується триматися подалі від «тауншипів», де проживає місцеве африканське населення і інформувати владу про пересування за межами міст і туристичних зон.

ДТП

Правила дорожнього руху в багатьох країнах сильно відрізняються від тих, по яких прийнято їздити у нас. Тим паче, що в окремих державах, порушення правил є чимось на зразок національної традиції. Такі «особливості» можуть привести до серйозних травм і навіть загибелі необережних туристів.

Лідером по ДТП за участю туристів є знову ж таки Таїланд, на друге місце можна поставити улюблений багатьма Єгипет, де аварії за участю туристичних автобусів стали вже майже нормою.

Нещасні випадки, травми

Останнім часом на курортах Єгипту почастішали випадки загибелі дайверів під час занурень. Не відомо відбулися ці трагедії із-за недосвідченості і помилок самих туристів або причини в поганій організації занурень місцевими інструкторами. У будь-якому випадку, якщо ви вирішили помилуватися підводною красою Червоного моря, стоїть дуже відповідально підійти до організації цього заходу.

Призові місця в номінації «Травматизм на гірськолижних курортах» розподілилися таким чином: Австрія, Канада, Болгарія. Знову ж таки складно судити про те, що привело до нещасних випадків - погана організація і непідготовлені схили, або помилки самих відпочиваючих, які цілком могли переоцінити свої сили.

Харчові отруєння, укуси комах (рептилій)

Недружність місцевої фауни оцінять ті, хто поїде відпочивати на Карібські острови, або країни Південно-східної Азії, там найбільш часто виникають проблеми у туристів із-за укусів комах, змій і іншої екзотичної «живності».

З підозрою віднесіться до місцевих страв, а особливо до води в Таїланді, Єгипті і на Карібах, саме тут зареєстровано більше всього харчових отруєнь серед відпочиваючих. Якщо не хочте проблем з шлунком, пийте тільки бутильовану воду і не зловживайте екзотичними стравами, особливо якщо вони приготовлені у вуличних забігайлівках.

Будьте обережні, і приємного вам відпочинку.
http://www.interfax.by

Переклад http://buket.ck.ua

Категорія: А ви ще не знаєте?.. |null Переглядів: 663 | Додав: asket | Рейтинг: | Рейтинг 3.0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять Коментарі могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Логин:
Пароль:

Інформація


Вітаю Вас Гість
Для більших можливостей просимо
Зареєструватися

Гарячі новини



Баннер

Календар новин

«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пошук


Друзі сайту

null

Новости софта Качайте! софт и игры! XAKER-SOFT

Влащенецька ЗОШ



Виховуємо та навчаємо дошкільників

Статистика

Счётчик PR ТИЦ

Всього в онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


.::Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання::.                      .::Всі права на публікованих аудіо, відео, програмні, графічні і текстові матеріали належать їх власникам, і адміністрація сайту не несе відповідальність за їх використання::.      Copyright design by Motelnitskiy Petro 2024
Конструктор сайтів - uCoz