Розважальний портал Субота, 18.05.2024, 21:18

Приветствую Вас Гість | RSS
Головна | Регистрация | Вход
Меню сайта


Розділи новин

Спорт [106]
А ви ще не знаєте?.. [150]
Комп'ютери [3]
Новинки [12]
Ігри [151]
Освіта [22]
Політика [6]
Кіно [18]
Приколи [2]
Обновлення сайту [5]

Гарячі новини


Наш опрос

Як вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 362

Головна » 2009 » Лютий » 8 » Як зібрати валізу
< Не забутьте залишити свiй коментар!!!!!!/>
Як зібрати валізу
16:10
Розмір тексту:
Як зібрати валізу

Життя сучасної ділової людини, як правило, пов'язане з численними відрядженнями. Інші бувалі мандрівники готові у будь-який момент відправитися хоч на край світу - «дорожня валізка» у них завжди під рукою, а більшість ще тільки починають освоювати премудрощі кочового життя, і тягають з міста в місто величезні валізи і сумки.
Це не біда: декілька корисних порад, невелике тренування - і будь-який, навіть найсамостійніший чоловік буде завжди готовий до освоєння нових земель і ринків збуту.

1. Базовий багаж для короткої поїздки (два-три дні).

Основний набір - костюм, брюки, краватка, пара сорочок, дві зміни білизни. Якщо це не настільки ділова поїздка, то костюм, брюки, краватка міняються на куртку, джинси, блейзер і тому подібне Бажано, щоб всі предмети одягу поєднувалися між собою за кольором і були виготовлені з матеріалів, що не мнуться. До цього слід додати туалетне приладдя, а також светр і плащ або плавки - залежно від напряму вашої поїздки.

У мене вдома є список речей, які можуть знадобитися в поїздці. З ним я звіряюся перед тим, як поїхати, наприклад, на море. Адже зазвичай в суєті забуваються такі дрібниці, як нитки з голкою, зарядний пристрій до мобільного, ліхтарик, маленький рушник, крем для рук і так далі. Залежно від того, хто і куди їде.

2. Який тип багажу вибрати?

Якщо ви часто подорожуєте літаком, не беріть з собою великих валіз - це допоможе вам значно скоротити час реєстрації. Практично всі крупні фірми-виробники сумок і валіз випускають моделі, спеціально відповідні за розміром для того, щоб їх можна було б брати в салон літака. Зручно, якщо сумка забезпечена коліщатками і телескопічною (що складається, висувається) ручкою. Нелишнім буде нагадати, що чим відоміша фірма (і, природно, дорожче), тим практичніше і довговічніше буде річ.

3. Мистецтво укладання.

Абияк речі закидаються у валізу тільки у разі великого сімейного скандалу. У всіх інших ситуаціях освоєння премудрості укладання багажу заощадить вам немало часу і нервів після прибуття в пункт призначення.

На дно укладають складені брюки. Потім сорочки. Дуже зручно пакувати їх в пакети, що герметично закриваються, - повітряний прошарок, що утворюється, перешкодить їм сильно зім'ятися. Далі розкладаєте дрібні предмети в призначені для цього бічні кишені. Порожнечі заповнюєте шкарпетками і згорнутими предметами білизни. На одяг кладете упаковані черевики і футляр з туалетним приладдям. Зверху - піджак, заздалегідь вивернувши його підкладкою назовні і склавши удвічі.

4. Що залишити при собі.

Ніколи не здавайте в багаж записник, документи, необхідні вам ліки, мобільний телефон, гроші і будь-які цінні речі, габарити яких дозволяють помістити їх в особисту сумку або пакет середніх розмірів.

Крім того, в дальніх подорожах вам можуть стати в нагоді надувна подушка, набір туалетного приладдя, змінний комплект білизни. Бувалі мандрівники також беруть з собою нейлоновий легкий мішок (для брудної білизни), електричний адаптер, замок з цифровим кодом, складану дорожню праску і пояс з кишенями для грошей і документів - від вуличних злодюжок не застрахований ніхто.

Вдалої подорожі!
http://shkolazhizni.ru

Переклад: http://buket.ck.ua

Категорія: Освіта |null Переглядів: 671 | Додав: asket | Рейтинг: | Рейтинг 3.0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять Коментарі могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Логин:
Пароль:

Інформація


Вітаю Вас Гість
Для більших можливостей просимо
Зареєструватися

Гарячі новини



Баннер

Календар новин

«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пошук


Друзі сайту

null

Новости софта Качайте! софт и игры! XAKER-SOFT

Влащенецька ЗОШ



Виховуємо та навчаємо дошкільників

Статистика

Счётчик PR ТИЦ

Всього в онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


.::Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання::.                      .::Всі права на публікованих аудіо, відео, програмні, графічні і текстові матеріали належать їх власникам, і адміністрація сайту не несе відповідальність за їх використання::.      Copyright design by Motelnitskiy Petro 2024
Конструктор сайтів - uCoz