Розважальний портал Неділя, 05.05.2024, 16:10

Приветствую Вас Гість | RSS
Головна | Регистрация | Вход
Меню сайта


Розділи новин

Спорт [106]
А ви ще не знаєте?.. [150]
Комп'ютери [3]
Новинки [12]
Ігри [151]
Освіта [22]
Політика [6]
Кіно [18]
Приколи [2]
Обновлення сайту [5]

Гарячі новини


Наш опрос

Скільки раз ви були на цьому сайті?
Всього відповідей: 604

Головна » 2009 » Лютий » 8 » Готуємось у новорічну подорож
< Не забутьте залишити свiй коментар!!!!!!/>
Готуємось у новорічну подорож
16:20
Розмір тексту:
У Карпати вже майже всі, не особливо дорогі путівки на 31 грудня, продані. Розбирають і путівки у новорічні тури Європою, незважаючи на ціну, що у передноворічний період зростає майже вдвічі. До святкування Новорічної ночі потрібно готуватись вже зараз. Особливо це стосується святкування далеко за межами міста.

У Європі новорічні святкування такі ж яскраві як і у нас, символіка на вулицях та магазинах, різдвяні ярмарки, яскраві феєрверки, подарунки — все це обов’язкові атрибути новорічних святкувань у будь-якій європейській країні.

Популярними та доступними за ціною залишаються наразі мандрівки в Краків, Будапешт та Прагу. Для однієї людини такі подорожі вартуватимуть від 200 євро за три-п’ять днів перебування там.

- У Краків українці люблять їздити сім'ями. Бо під час святкувань чимало туристів відвідують відомий краківський аквапарк. У Будапешт та Прагу більше їздить на зимові канікули молодь. Бо ж зазвичай у Новорічні свята там відбуваються музичні фестивалі, відкривають цікаві виставки.

Проте самі новорічні святкування не входять в оплату за подорож. Розваги у новорічну ніч обходиться туристам додатково від 50 до 80 євро. Це здебільшого новорічна вечеря у ресторані, шоу-програма з живою музикою. Новорічні дійства здебільшого закінчуються грандіозним феєрверком та салютами.

На центральній площі Праги у новорічну ніч збирається безліч туристів. І все одно здається, що потрапляєш на кілька сторіч в минуле, — ділиться враженнями Лілія Даньковська.

Вона каже, що ще можна замовити поїздку на Новий рік у Чехію в Карлові Вари та Кутню Гору. Або ж в Угорщину, де можна навіть взимку скупатися в термальному озері Девіз. Там температура води не опускається нижче 26 градусів.

Зі слів пані Лілії, тернополяни вибирають недовготривалі маршрути до Європи — вони більш доступні. Тривалішими, на 11 днів, є «Новорічні тури країнами об’єднаної Європи». Туди входять екскурсії у Відні, Парижі, Брюсселі, Амстердамі, Будапешті. Така мандрівка коштує 525 євро.

— Серед найпопулярніших новорічних турів є подорожі Європою за 600 - 800 євро, — помітила головний спеціаліст з туризму мережі туристичних агенцій «Галопом по Європі» — Однак у такі поїздки Європою потрібно бронювати місця за два місяці, оскільки тут довше триває оформлення документів та відкриття віз.

Новими цього року є комбінований тур «Новорічний балканський експрес» Угорщиною, Чорногорією, Хорватією, Албанією та Сербією на 8 днів за 280 євро та коротка подорож Прибалтикою.

У Литві на Новий рік для гостей влаштують святковий бенкет у одному з ресторанів Вільнюса, — розповіла Лілія Даньковська. — А також покажуть новий аквапарк VICHY та старий замок в Тракаї.

Така новорічна подорож обійдеться в 160 євро.

У Карпатах дорожче, ніж в Словаччині

Якщо про подорож Європою необхідно подбати заздалегідь, їдучи на «моря», путівка оформляється дуже швидко, можна навіть за один-два дні, запевнив Тарас Королюк. У Єгипет на 8 днів поїздка вартуватиме 510 доларів за людину, у Туреччину — 580, у Туніс — 650 доларів.

У нас вже замовляють поїздки на Новорічні свята в Крим, чи до Червоного моря, чи на піщані пляжі з білим піском острова Джерба, — розповідає Лілія Даньковська. — Навіть запитують про Австрію чи Швейцарію.

Зі слів пані Лілії, зараз більше туристів на Новорічні канікули вирушають в Альпи. П’ять – сім днів проживання у приватному пансіоні або апартаментах обходиться одній людині 350 євро. Додатково в маленькому австрійському містечку Zeelamse можна не тільки кататись на лижах, каже вона, але й побачити шоу повітряних куль, видовищну програму «Лід та полум’я».

Чимало українців вирушає під час новорічних свят на гірськолижні курорти до Словаччини та Польщі, розповів Тарас Королюк. Шести-семиденний відпочинок там коштує 322 та 210 євро.

У Карпатах такий відпочинок обходиться дорожче, — каже він. — Якість та умови проживання не покращуються, а ціни щороку зростають. Тому здебільшого українці самотужки добираються до Карпат, щоб день-два покататись на лижах, та весело і дешево зустріти новий рік у колибі. В іншому випадку семиденне перебування у Карпатах, для прикладу в Яремчі, з проживанням у готелі та святкуванням Нового року у ресторані обходиться від 2370 гривень до 5000 грн.

http://20minut.ua

Категорія: Освіта |null Переглядів: 854 | Додав: asket | Рейтинг: | Рейтинг 3.0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять Коментарі могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Логин:
Пароль:

Інформація


Вітаю Вас Гість
Для більших можливостей просимо
Зареєструватися

Гарячі новини



Баннер

Календар новин

«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пошук


Друзі сайту

null

Новости софта Качайте! софт и игры! XAKER-SOFT

Влащенецька ЗОШ



Виховуємо та навчаємо дошкільників

Статистика

Счётчик PR ТИЦ

Всього в онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


.::Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання::.                      .::Всі права на публікованих аудіо, відео, програмні, графічні і текстові матеріали належать їх власникам, і адміністрація сайту не несе відповідальність за їх використання::.      Copyright design by Motelnitskiy Petro 2024
Конструктор сайтів - uCoz