Розважальний портал Понеділок, 20.05.2024, 17:22

Приветствую Вас Гість | RSS
Головна | Регистрация | Вход
Меню сайта


Розділи новин

Спорт [106]
А ви ще не знаєте?.. [150]
Комп'ютери [3]
Новинки [12]
Ігри [151]
Освіта [22]
Політика [6]
Кіно [18]
Приколи [2]
Обновлення сайту [5]

Гарячі новини


Наш опрос

Як вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 362

Головна » 2009 » Лютий » 8 » Фестивалимо від Великодня до Перемоги
< Не забутьте залишити свiй коментар!!!!!!/>
Фестивалимо від Великодня до Перемоги
16:22
Розмір тексту:
Не знаєте, як розважитися на травневі свята? На початку травня проводиться величезна кількість фестивалів, один з яких вам напевно варто відвідати.

Так, 30 квітня в Нідерландах проходить найживіше і найвеселіше свято року – День Королеви. Весь Амстердам у ці дні перетворюється на суцільний карнавал; вируючі ярмарки, вуличні ходи і торжества тривають цілу добу без зупинки. Всіх гостей пригощають національними ласощами – оселедцем.

6 травня в Німеччині почнеться красивий фестиваль фейєрверків "Рейн у вогні". Інший захід, який можна відвідати в цій країні, – традиційна велогонка "Навколо Хеннінгської башти" у Франкфурті.

Не відстають від європейців і американці – 6 травня охочі можуть підключитися до 13-го щорічного велопробігу вулицями Нью-Йорка, у якому планують взяти участь близько 30 тисяч велосипедистів, які після пробігу приєднаються до святкування.

Іспанці виявилися консервативнішими: на травневі свята в містечку Каравака-де-ла-Крус (Caravaca de la Cruz) проходять так звані "гонки винних коней". Ця традиція – дань стародавньому періоду іспанської історії, коли лицарі мчали наввипередки через територію, якою керували маври, щоб доставити вино тим, хто обороняв Святий Хрест, який знаходиться тут з 1231 року. Тварини з вершниками повинні були бігти максимально швидко.

Любителям музичних фестивалів варто відвідати Болгарію, де з 2 по 19 травня пройде низка фестивалів Euro Folk.

Великобританія також пропонує на травневі свята багато цікавого: в кінці квітня починається музичне дійство "Дайте цьому ім'я", 5-6 травня у Фолкерку проходить Фестиваль шотландського національного вуличного мистецтва. А найбезстрашніші можуть завершити травневі свята на "Фестивалі привидів", який почнеться 11 травня в іншому шотландському місті, Едінбурзі.

На початку травня в Брюсселі відкриються відразу два фестивалі – Nuits Botaniques і брюссельський фестиваль мистецтв (Kunsten Festival des Arts). Перший фестиваль, на якому будуть представлені всі музичні напрями, пройде з 4 по 12 травня в культурному центрі, розташованому в старовинному Ботанічному саду, і в Королівському цирку Брюсселя, що вміщає близько 2000 глядачів. Серед учасників Nuits Botaniques – Gotan Project, Ashanti 3000 & Kenny Knots, Ramona Cordova, Miossec, The Rakes і інші цікаві музиканти.

http://www.4post.com.ua/

Категорія: А ви ще не знаєте?.. |null Переглядів: 602 | Додав: asket | Рейтинг: | Рейтинг 2.9 |
Всего комментариев: 0
Добавлять Коментарі могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Логин:
Пароль:

Інформація


Вітаю Вас Гість
Для більших можливостей просимо
Зареєструватися

Гарячі новини



Баннер

Календар новин

«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пошук


Друзі сайту

null

Новости софта Качайте! софт и игры! XAKER-SOFT

Влащенецька ЗОШ



Виховуємо та навчаємо дошкільників

Статистика

Счётчик PR ТИЦ

Всього в онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


.::Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання::.                      .::Всі права на публікованих аудіо, відео, програмні, графічні і текстові матеріали належать їх власникам, і адміністрація сайту не несе відповідальність за їх використання::.      Copyright design by Motelnitskiy Petro 2024
Конструктор сайтів - uCoz