Розважальний портал Субота, 04.05.2024, 05:04

Приветствую Вас Гість | RSS
Головна | Регистрация | Вход
Меню сайта


Розділи новин

Спорт [106]
А ви ще не знаєте?.. [150]
Комп'ютери [3]
Новинки [12]
Ігри [151]
Освіта [22]
Політика [6]
Кіно [18]
Приколи [2]
Обновлення сайту [5]

Гарячі новини


Наш опрос

Як вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 362

Головна » 2012 » Вересень » 7 » Спонтанний секс - найкращий.
< Не забутьте залишити свiй коментар!!!!!!/>
Спонтанний секс - найкращий.
21:18
Розмір тексту:

Гострота та пікантність ситуації заводять їх з півоберту.
Дратує, коли він зненацька накидається на тебе просто на кухні? Дозволь коханому таку маленьку витівку, адже для нього спонтанний секс - найкращий.

Не знаю, як там у вас, у жінок, але нам спонтанний секс приносить максимум задоволення. І хоч трапляються в нашому житті кількагодинні сексуальні марафони (і ми ними, безперечно, в душі страшенно пишаємося), проте це не порівняти з відчуттями від раптового сексу.

Коли тебе просто накриває хвиля нестримного бажання зайнятися не ніжним коханням, а відчайдушним сексом, коли адреналін у крові просто зашкалює!

Можливо, ти не прихильниця таких викрутасів і для сексу вибереш широке ліжко з шовковими простирадлами, але коли він тихенько підкрадеться до тебе на кухні під час приготування сніданку - віддайся йому. Ти отримаєш не менше задоволення. Лише простеж, аби сніданок не згорів на плиті.

Щоправда, нас часто, так би мовити, "заносить", наприклад, коли раптова хвиля збудження накриває з головою , скажімо, в ліфті чи на пікніку. Тут вже тобі вирішувати...

Не дуже гігієнічно, незручно перед сусідами... Хоча це навіть збуджує, зізнайся! Якщо в цю мить і ти відчула хоч невеликий порух пристрасті - не вагайся! Віддайся йому - і чорт із ними, з сусідами та незручностями. Такі моменти назавжди збережуться у вашій пам'яті.

Не починай скандалу після того, як він чіплявся до тебе на дружній вечірці. Ну закортіло йому - і край. Навколо ж друзі, вони все зрозуміли б. Ще й окрему кімнату виділили б.

Але якщо ти геть-зовсім відмовляєшся від такого сексу - це може погано для тебе закінчитися. Деяким чоловікам такий своєрідний екстрим просто життєво необхідний. І хтозна, може, він знайде для себе шалену коханку, якій до вподоби секс хоч у перевулку центру міста.

Нащо тобі такий вихід? Спробуй екстрим разом із ним - а що як тобі сподобається?

Експериментувати в такий спосіб дуже корисно парам, які вже тривалий час разом.

За кілька років спільного проживання ви знаєте одне про одного все до найменших дрібниць. Така ситуація може призвести до того, що вам просто буде нудно разом. А швидкий і яскравий секс додасть цікавинки у ваші стосунки.

Не втрачай моментів для швидкого сексу. Відгукуйся із задоволенням, якщо їх пропонує чоловік. Якщо він пасивний у цьому сенсі, то візьми ініціативу на себе, адже кожній парі потрібна розрядка. Стосунки мають бути різносторонніми і цікавими. Чергування ніжного "домашнього" сексу та спонтанної пристрасті ідеально зміцнить ваші стосунки.

Категорія: А ви ще не знаєте?.. |null Переглядів: 685 | Додав: sprite | Рейтинг: | Рейтинг 2.7 |
Всего комментариев: 0
Добавлять Коментарі могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Логин:
Пароль:

Інформація


Вітаю Вас Гість
Для більших можливостей просимо
Зареєструватися

Гарячі новини



Баннер

Календар новин

«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пошук


Друзі сайту

null

Новости софта Качайте! софт и игры! XAKER-SOFT

Влащенецька ЗОШ



Виховуємо та навчаємо дошкільників

Статистика

Счётчик PR ТИЦ

Всього в онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


.::Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання::.                      .::Всі права на публікованих аудіо, відео, програмні, графічні і текстові матеріали належать їх власникам, і адміністрація сайту не несе відповідальність за їх використання::.      Copyright design by Motelnitskiy Petro 2024
Конструктор сайтів - uCoz