Розважальний портал Неділя, 05.05.2024, 06:06

Приветствую Вас Гість | RSS
Головна | Регистрация | Вход
Меню сайта


Розділи новин

Спорт [106]
А ви ще не знаєте?.. [150]
Комп'ютери [3]
Новинки [12]
Ігри [151]
Освіта [22]
Політика [6]
Кіно [18]
Приколи [2]
Обновлення сайту [5]

Гарячі новини


Наш опрос

Скільки раз ви були на цьому сайті?
Всього відповідей: 604

Головна » 2012 » Вересень » 5 » Українців можуть зобов'язати купувати SIM-карти за паспортом
< Не забутьте залишити свiй коментар!!!!!!/>
Українців можуть зобов'язати купувати SIM-карти за паспортом
11:57
Розмір тексту:

Українська влада має намір заборонити надання телекомунікаційних послуг без ідентифікації користувачів, у тому числі послуг мобільного зв'язку, де найбільш розповсюдженим способом отримання послуг є придбання без укладення договорів SIM-карт (т.зв. передплачені послуги), передає агентство УНІАН.

Так, про це йдеться у проекті закону Про внесення змін до Закону України Про телекомунікації щодо вдосконалення порядку отримання правоохоронними органами інформації про споживачів телекомунікаційних послуг та надані телекомунікаційні послуги та порядок набуття ідентифікаційних телекомунікаційних карток споживачами, розроблений Держспецзв'язку України.

Як повідомляється, законопроект розроблено на виконання рішення, прийнятого на засіданні Кабінету міністрів України 11 квітня 2012 року.

В аналітичній записці відомства пояснюється, що "запровадження процедури надання телекомунікаційних послуг з використанням ідентифікаційних телекомунікаційних карток на підставі укладеного між оператором телекомунікацій та споживачем телекомунікаційних послуг договору в порядку, визначеному Кабінетом міністрів України, дасть можливість споживачам отримувати відповідні телекомунікаційні послуги згідно з договором, а правоохоронним органам - ідентифікувати споживачів під час проведення заходів щодо запобігання правопорушенням та їх розкриття".

Держспецзв'язку вважає, що внаслідок прийняття законопроекту буде вдосконалено порядок отримання правоохоронними органами інформації про споживачів телекомунікаційних послуг та надані телекомунікаційні послуги, буде надана можливість визначити порядок придбання ідентифікаційних телекомунікаційних карток споживачами, що дозволить правоохоронним органам "ефективніше виконувати обов'язки щодо захисту життя, здоров'я, прав і свобод громадян, власності, природного середовища, інтересів суспільства і держави від протиправних посягань з використанням телекомунікаційної складової".

Крім того, як вважають чиновники, запровадження змін забезпечить правоохоронним органам не лише поліпшення стану виконання своїх обов'язків завдяки швидшому і надійнішому джерелу інформації про споживачів телекомунікаційних послуг, але й значною мірою буде впливати на стан недопущення та запобігання протиправних дій з використанням телекомунікаційних мереж.

Нагадаємо, що, за даними операторів, основна кількість абонентів мобільного зв'язку припадає на абонентів передплачених послуг (за різними оцінками - 85-90%), які купують SIM-карти без укладення договорів або без ідентифікації покупця. В Україні також надається ряд інших телекомунікаційних послуг без укладання договорів - послуги IP-телефонії, доступу в інтернет та ін..

Категорія: А ви ще не знаєте?.. |null Переглядів: 547 | Додав: sprite | Рейтинг: | Рейтинг 3.2 |
Всего комментариев: 0
Добавлять Коментарі могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Логин:
Пароль:

Інформація


Вітаю Вас Гість
Для більших можливостей просимо
Зареєструватися

Гарячі новини



Баннер

Календар новин

«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пошук


Друзі сайту

null

Новости софта Качайте! софт и игры! XAKER-SOFT

Влащенецька ЗОШ



Виховуємо та навчаємо дошкільників

Статистика

Счётчик PR ТИЦ

Всього в онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


.::Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання::.                      .::Всі права на публікованих аудіо, відео, програмні, графічні і текстові матеріали належать їх власникам, і адміністрація сайту не несе відповідальність за їх використання::.      Copyright design by Motelnitskiy Petro 2024
Конструктор сайтів - uCoz