Розважальний портал Понеділок, 20.05.2024, 15:00

Приветствую Вас Гість | RSS
Головна | Регистрация | Вход
Меню сайта


Розділи новин

Спорт [106]
А ви ще не знаєте?.. [150]
Комп'ютери [3]
Новинки [12]
Ігри [151]
Освіта [22]
Політика [6]
Кіно [18]
Приколи [2]
Обновлення сайту [5]

Гарячі новини


Наш опрос

Чи знаэте ви матаналіз?
Всього відповідей: 377

Головна » 2009 » Лютий » 13 » Весіля у Діми Білана.
< Не забутьте залишити свiй коментар!!!!!!/>
Весіля у Діми Білана.
20:17
Розмір тексту:

nullРосійський співак Діма Білан розповів про свій намір одружитися цього року. Переможець Євробачення купив обручку з діамантом і в День святого Валентина має намір зробити пропозицію своїй коханій.

Про це співак розповів в інтерв'ю Комсомольській правді. 

Дружиною артиста стане модель Олена Кулецька, яка з 18 років живе і працює моделлю в Парижі. Пара зустрічається близько трьох років, а цього року закохані вирішили одружитися, незважаючи на фінансову кризу. 

"Ну то й що, що криза! Такі ж речі заздалегідь запланувати не можна. Ось захотілося мені одружитися саме зараз, значить, треба! Ми з Оленою думаємо над тим, щоб разом якийсь сімейний бізнес організувати. Олена планує переїхати до Москви", -- зауважив Білан. 

Співак розповів, що найближчим часом зробить пропозицію Кулецькій. Що стосується весілля, то Білан мріє про скромне свято. 

"Я не знаю, як уявляє наше весілля Олена, але я не люблю великі гуляння з викраденням нареченої і різні російські звичаї зі свахою. Мені хотілося б, щоб наше весілля було скромним. Але, можливо, я вже не маю права робити це тихо?", - сказав Діма Білан 

Друзі Білана розповіли нам, що поп-зірка готує сюрприз своїй дівчині - у День усіх закоханих співак оголосить дату весілля. З такої нагоди Білан вибрав для нареченої обручку з діамантом у два карати за 40 000 євро, зазначає газета. 

Зазначимо, минулого року, ще до участі в Євробаченні, Діма Білан пообіцяв одружитися в разі перемоги на конкурсі. На питання, чому артист не одружився відразу після Євробачення, Білан відповів, що "на той момент ми ще не були до цього готові".


Категорія: А ви ще не знаєте?.. |null Переглядів: 651 | Додав: sprite | Рейтинг: | Рейтинг 3.1 |
Всего комментариев: 1
null
Afanasik
IP адрес : 89.188.123.162
25.02.2009
1. Афанасий (Afanasik) [Материал]
Бывают в жизни огорченья dry
Но это не тот случай wink